Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Naast Morioka denkt Club Brugge ook aan deze smaakmaker uit de JPL

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Met Ryota Morioka (Waasland-Beveren), Hendrik Van Crombrugge (Eupen) en Aleksandar Boljević (Waasland-Beveren) stonden er al drie spelers uit de eigen competitie aangeduid op het verlanglijstje van Club Brugge. Met Hassane Bandé – de sensatie van KV Mechelen – mag daar nu een extra naam aan toegevoegd worden. 

De 19-jarige Burkinese aanvaller van Malinwa zag onlangs nog zijn contract opengebroken en opgewaardeerd worden, waardoor hij nu tot 2021 onder contract ligt Achter de Kazerne. Dat betekent echter niet dat geïnteresseerde clubs terugdeinzen om de getalenteerde spits het hof te maken.

Volgens Het Nieuwsblad heeft na Anderlecht nu ook Club Brugge zich namelijk gemeld voor Bandé. De man die dit seizoen al acht keer scoorde, draagt wel een stevig prijskaartje. Zo zou KV Mechelen minstens 5 miljoen euro willen vangen voor zijn goalgetter en bij een winterse transfer hoopt het de spits nog te kunnen huren tot het einde van het seizoen. Ook Porto, Wolfsburg en PSV vertonen concrete interesse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws