Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moet Club tijdens de winterstop op zoek naar een nieuwe doelman? Leko geeft het antwoord

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge slikte dit seizoen nog maar 14 tegendoelpunten en is daarmee de beste leerling van de klas in de Jupiler Pro League. Maar eerlijk is eerlijk: die statistiek had nóg beter kunnen zijn als Ethan Horvath en Guillaume Hubert zich de voorbije maanden een iets betrouwbaarder sluitstuk hadden getoond… 

Ook tegen Zulte Waregem schrok Jan Breydel zich rot toen Hubert zich helemaal verkeek op een ongevaarlijke voorzet. Uit die flater vloeide de 1-2 van De Pauw voort, maar gelukkig voor ons konden Wesley en Limbombe de scheve situatie nog rechttrekken. Na afloop werd aan Ivan Leko gevraagd of Club nu officieel een keepersprobleem heeft.

“Het was een fout van de doelman en het is altijd jammer als zoiets gebeurt, maar het zijn jonge keepers en zoiets maakt deel uit van hun leerproces”, oordeelt onze coach op de officiële site. “Het komt er dan op aan het te accepteren en nog harder te werken. Of Butelle donderdag in doel zal staan? Ik heb vrijdag al gezegd dat Ludo goed bezig is, maar zoals altijd zullen we de doelman selecteren die op dat moment de beste is. Op dit moment weet ik het nog niet.”

Heel wat waarnemers zijn ervan overtuigd dat Club in januari op zoek zal gaan naar een nieuwe doelwachter. Zo werd Blauw-Zwart al meermaals gelinkt aan Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge. Voor Leko is een nieuwe goalie echter geen prioriteit. “Of Club tijdens de winterstop op zoek moet gaan naar een nieuwe doelman? Wat mij betreft hebben we kwaliteit en kwantiteit genoeg. Maar het is niet aan mij om daarover te beslissen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws