Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met deze 3 gezangen zorgden Club-fans voor commotie tijdens België – Japan: “Schitterend gewoon”

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

Dinsdagavond was het Jan Breydelstadion voor het eerst in ruim vier jaar tijd het decor voor de Rode Duivels. Zo werd er een oefeninterland afgewerkt tegen Japan, die met 1-0 gewonnen werd dankzij een doelpunt van Romelu Lukaku. De terugkeer van Thomas Meunier bracht heel wat Club-fans op de been. 

Dat de Brugse aanhang goed vertegenwoordigd was, kon je op diverse momenten merken tijdens de wedstrijd. Zo werd onze gewezen rechtsachter Thomas Meunier meermaals luid toegezongen.

Toen Gent-aanvaller Yuya Kubo inviel bij Japan werd hij getrakteerd op duidelijk hoorbare “Anti Buffalo”-gezangen. De invalbeurt van Steven Defour ging dan weer gepaard met het  nodige “boe”-geroep aan het adres van de gewezen Anderlecht-, Standard- en Genk-speler.

Idem dito – zij het in mindere mate – bij de invalbeurt van ex-RSCA’er Jordan Lukaku. De Brugse fans, en hier en daar een voetballiefhebber met een andere clubvoorkeur, zagen er op Twitter de humor wel van in. De meeste Anderlecht- en Gent-fans schoten daarentegen met scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws