Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maximumscore van 24 op 24 in eigen huis? Zoveel % kans heeft Club op vijftiende landstitel

Club Brugge kampioen (Club Brugge - Anderlecht)

Zondagavond is nog maar eens gebleken dat Jan Breydel meer dan ooit een oninneembare vesting is. Zulte Waregem kon een stunt op Brugse bodem ruiken, maar in het slot van de match beslisten Wesley en Limbombe daar anders over. Dat alles onder impuls van een twaalfde man zoals je die enkel in Brugge ziet.

De manschappen van Ivan Leko boekten zo hun achtste zege op rij: AS Eupen (3-1), Standard (4-0), KV Mechelen (2-0), AA Gent (2-1), Antwerp FC (1-0), Sint-Truiden (4-1), Waasland-Beveren (3-0) en Zulte Waregem (3-2) moesten dit seizoen al puntenloos huiswaarts keren na een bezoekje aan Jan Breydel.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club met deze cijfers 75 procent kans op een vijftiende landstitel in mei 2018. “Het doelpuntensaldo bedraagt +17 (22 goals voor en 5 goals tegen). Sinds de promotie van Club naar eerste klasse is het de negende keer dat Blauw-Zwart de competitie met acht thuiszeges op rij inzet. In zes van de acht precedenten volgde een titelfeest aan het eind van het seizoen”, klinkt de uitleg in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws