Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Match tussen Club Brugge en Sint-Truiden krijgt een serieus staartje voor ref Bram Van Driessche

Penaltyfout op Ruud Vormer (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge won afgelopen zondag met 4-1 van Sint-Truiden, maar achteraf ging het vooral over scheidsrechter Bram Van Driessche en de videoref. Zij zouden de betwistbare fases in het voordeel van Blauw-Zwart beslecht hebben. 

Het Belang van Limburg weet dat scheidsrechter Bram Van Driessche tot nader order geen matchen van STVV meer zal mogen leiden. Dat werd naar verluidt beslist in onderling overleg met scheidsrechtersbaas Johan Verbist.

“Het is beter om even afstand te nemen”, vertelt Van Driessche. “Ook al leid ik elke wedstrijd in eer en geweten. Er is een en ander gebeurd tijdens die match, het verloop was in het nadeel van STVV en ook van mezelf. Maar natuurlijk heb ik die beslissingen niet bewust tegen Sint-Truiden genomen, het is pech dat het zo gelopen is.”

“Alleen bij de tweede goal had ik een overtreding kunnen fluiten van Wesley op Kotysch. Dat heb ik achteraf kunnen vaststellen en geef ik ook toe. Clubs en supporters mogen ook niet alles uitvergroten. Ik zit intussen aan 44 wedstrijden in eerste nationale, pas als het misloopt, komt een ref in de belangstelling. Ik doe veel voor de arbitrage, bereid me elke keer zo goed als mogelijk voor op de wedstrijden en probeer altijd de juiste beslissingen te nemen. Maar het is soms de makkelijkste weg om de ref met de vinger te wijzen”, besluit Van Driessche.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws