Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert legt uit wat de Club-fans zo uniek maakt: “Zullen ze nóóit doen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

In het seizoensbegin had Ivan Leko het niet gemakkelijk om een icoon als Michel Preud’homme op te volgen. De Europese uitschakeling lag de Brugse fans zwaar op de maag en dan was er begin september de eerste nederlaag van het seizoen tegen Moeskroen. De kersverse Brugse coach moest het op Le Canonnier al meteen ontgelden… Maar Vincent Mannaert weet hoe dat komt. 

“Ivan dacht luidop: ‘Waar gaat dit naartoe?'”, vertelt onze algemeen manager aan Het Laatste Nieuws. “Ook van de reacties van de fans in Moeskroen na de eerste nederlaag schrok hij. Maar ik heb hem uitgelegd: ‘Jij weet toch heel goed dat de supporters van Club nóóit spelers uitfluiten?'”

“Dat maakt deze club uniek: onze fans leggen de verantwoordelijkheid niet bij de spelers, maar bij de trainer en bij het bestuur. Toen Ivan besefte dat hij deze zomer niet alleen in een andere club was gestapt, maar ook in een ander léven, is hij heel snel de juiste keuzes gaan maken”, zwaait Mannaert met lof naar Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws