Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert & co onder druk gezet door spelersmakelaar: “Wij doen daar niet aan mee”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Dudu Dahan, de spelersmakelaar van Lior Refaelov, trekt vandaag aan de alarmbel in de pers. De 31-jarige Israëliër behoorde afgelopen weekend tegen Anderlecht niet eens tot de selectie van Ivan Leko en de zaakwaarnemer van Rafa eist dan ook zo snel mogelijk een oplossing. Zelfs al is dat in het slechtste geval een transfer naar een titelconcurrent van Club Brugge.

De manager van Refaelov spreekt openlijk over een onhoudbare situatie en het mogelijke einde van zijn carrière bij Club. Vincent Mannaert blijft er rustig bij. “We verwachten voldoende professionaliteit van beide partijen. Spelers moeten kunnen omgaan met de keuzes van een trainer en trainers moeten kunnen omgaan met de ontgoocheling van spelers. Voor ons is er geen probleem”, aldus onze algemeen manager.

Het Laatste Nieuws ziet echter wél een probleem bij Rafa en zijn entourage. “Wellicht dat enkel de wintermercato een oplossing zal kunnen bieden. No way dat Refaelov een héél seizoen zijn broek zal slijten op de bank. Zeker niet omdat hij vorige zomer een lucratief contract van drie jaar bij Maccabi Tel Aviv kon tekenen. Een terugkeer naar zijn vaderland is ook in januari zeer waarschijnlijk.”

Het slotwoord is voor Mannaert, die zich niet zomaar van zijn stuk laat brengen. “Makelaars hebben sowieso hun eigen agenda, meestal op korte termijn, maar wij doen daar niet aan mee. Van een vertrek is voor ons voorlopig geen sprake. Ik heb trouwens het gevoel dat de zomermercato pas achter de rug is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws