Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Man die autootje van schoenmaker Peter in brand stak, is gekend (en heeft opvallende identiteit)

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge

Tijdens de rellen na de match tussen Club Brugge en Antwerp werden maar liefst 120 personen opgepakt. Daar zaten echter heel wat onschuldige fans bij en zo zag het ernaar uit dat de man die het rood autootje van Peter Depover in brand stak, vrijuit zou gaan. Aan de hand van de vele camerabeelden werd de brandstichter echter alsnog herkend en aangehouden.

K.D. (30) uit Loppem kon nog voor de charge van de politie wegvluchten, maar de ordediensten zijn ervan overtuigd dat hij de persoon is die het enige vervoersmiddel van schoenmaker Peter tot schroot herleidde. Opvallend genoeg gaat het hier om een Brugse stadsarbeider.

Burgemeester Renaat Landuyt is daar intussen van op de hoogte. “Het toont aan dat voetbalgeweld in alle geledingen van de maatschappij gebeurt. Wij zijn de gebruikelijke procedure opgestart en dat betekent dat er nu een tuchtonderzoek naar de man wordt gevoerd. Welke maatregelen we precies zullen treffen? Dat kan gaan van de kleinste blaam tot zijn ontslag. Dat zal het verdere onderzoek moeten uitklaren”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws