Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zit met een luxeprobleem in aanloop naar match tegen RSCA

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge bereidt zich momenteel in alle rust voor op de topper tegen Anderlecht. Blauw-Zwart heeft de geschiedenis niet mee, maar Ivan Leko bewees dit seizoen al meermaals dat zijn manschappen ook op verplaatsing dominant kunnen voetballen. 

Bijkomend voordeel is dat Leko over een nagenoeg fitte kern kan beschikken tegen de aartsrivaal uit Brussel, iets wat de voorbije jaren zelden het geval was. Enkel Lior Refaelov en Ahmed Touba kampen nog met heel lichte kwaaltjes, maar normaal gesproken geraken beide heren speelklaar. Volgens Het Nieuwsblad is ook zomeraanwinst Jordy Clasie hersteld van zijn knieblessure.

Hoe dan ook komen Refaelov, Touba en Clasie normaal gesproken niet in aanmerking voor een basisplaats in het Astridpark. Het wordt vooral uitkijken of Leko de voorkeur blijft geven aan doelman Guillaume Hubert en het spitsenduo Wesley Moraes – Emmanuel Dennis. Hubert zag er tegen Sint-Truiden niet goed uit bij het tegendoelpunt van Jonathan Legear, terwijl Wesley en Dennis vanwege een povere prestatie vroegtijdig (en misnoegd) naar de kant werden gehaald tegen de Kanaries.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws