Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko werd verrast door Vanhaezebrouck: “Hadden we niet verwacht”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

In een matige, maar spannende topper hebben Anderlecht en Club Brugge de punten gedeeld. Blauw-Zwart kwam goed weg bij een onterecht afgekeurd doelpunt van Harbaoui, maar Leko was achteraf toch niet helemaal tevreden met een punt. 

Eerst en vooral geeft onze trainer toe dat Vanhaezebrouck hem enigszins verraste met zijn opstelling. “We hadden niet verwacht dat Anderlecht in deze veldbezetting zou spelen, maar desondanks hebben we de match meteen in handen genomen”, klinkt het op onze officiële website.

“We beginnen elke wedstrijd vanuit onze eigen sterkte en dat was ook vandaag het geval. We proberen altijd dominant te spelen en dat lukte ook in de eerste helft. Na de rust waren enkele spelers minder goed en dat was jammer, want als je hier wil winnen, moet je voortdurend op hoog niveau spelen. Het was een correct resultaat, al heb ik wel het gevoel dat we hier twee punten verloren hebben.”

De voorsprong op RSCA bedraagt door het scoreloze gelijkspel wel nog altijd 9 punten. “Met dit systeem van Play-Offs betekent een voorsprong van 9 punten totaal niets. Zeker niet met de kwaliteit die Anderlecht heeft. Wat voor ons telt, is dat onze manier van voetballen verbetert en daar werken we elke week aan”, besluit Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws