Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko, ondanks leidersplaats en goede vorm, kritisch voor Club Brugge: “Ik had meer verwacht”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is op dit moment de trotse leider in de Jupiler Pro League. Alles loopt op wieltjes bij blauw-zwart, maar toch ziet Ivan Leko zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Zo was onze trainer niet helemaal tevreden over de oefenwedstrijd tegen KSV Roeselare (0-0) van eerder deze week.

“De bedoeling was om enkele spelers matchritme te laten opdoen, met het oog op de drukke weken die komen. We zullen onze brede kern nodig hebben om die periode goed door te komen, dus is het belangrijk dat iedereen wedstrijdfit is”, aldus Leko op de webstek van Club Brugge.

Maar niet iedereen kon Leko overtuigen. “Over de wedstrijd zelf… de omstandigheden – het veld en een strakke wind – zaten tegen, maar ik had wel meer verwacht van de ploeg in zijn totaliteit.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws