Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko komt met goed nieuws voor match tegen Waasland-Beveren

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Op speeldag 15 ontvangt Club Brugge in eigen huis Waasland-Beveren. Een match die zich aankondigt als een blij weerzien met gewezen assistent-coach Philippe Clement. Fille was in 25 jaar profvoetbal immers 16 jaar actief bij Blauw-Zwart. 

Ivan Leko kan tegen de JPL-revelatie van dit seizoen niet rekenen op Ahmed Touba. “Hij werd vorige week geopereerd en zal weken, misschien wel maanden out zijn”, vertelde onze coach vrijdagnamiddag op zijn persbabbel. Jammer, maar op zich geen ramp. De linksachter dook de voorbije weken namelijk niet eens altijd in de Brugse selectie op.

Voor het overige komt onze coach met goed nieuws. “Buiten Touba is iedereen fit. Het was goed om de spelers een aantal dagen vrij te geven, zowel op fysiek als mentaal vlak”, klinkt het op de officiële website. Ook zomeraanwinst Jordy Clasie is dus opnieuw speelklaar. “We hebben nu nog 6 weken tot de winterstop, ik wil iedereen ambitieus en hongerig zien om de volgende wedstrijd te winnen”, besluit Leko. Ontdek hier onze verwachte basiself.

Selectie Club Brugge voor thuismatch tegen Waasland-Beveren

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Cools, Decarli, Poulain, Denswil, Mechele en De Bock
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanlerberghe en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws