Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft slecht nieuws: “Hij is maanden out”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Het gaat Club Brugge dit seizoen voor de wind. Blauw-zwart prijkt na veertien speeldagen autoritair aan de leiding in de competitie en het voetbal wordt steeds beter. Al heeft Club nu ook brute pech…

Zo maakte Ivan Leko vrijdagnamiddag op zijn wekelijkse persbabbel bekend dat Ahmed Touba een hele tijd in de lappenmand zal liggen. “Ahmed werd vorige week geopereerd en zal weken, misschien wel maanden, out zijn”, aldus onze coach.

Het is op het moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk wat er precies aan de hand is met Touba, maar onze beloftevolle speler zal dit kalenderjaar dus niet meer in actie komen. Touba verscheen dit seizoen één keer aan de aftrap in de Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws