Leko flirt met smaakmaker uit Jupiler Pro League: “Een topper. Of ik hem bij Club Brugge wil? Wel…”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Edward Still en Ivan Leko

De transfermarkt opent pas zijn deuren op 1 januari 2018, maar Vincent Mannaert en co maken dezer dagen al werk van inkomende transfers. Club Brugge haalt mogelijk een nieuwe doelman, maar ook Ryota Morioka staat op het verlanglijstje.

Vrijdag, op zijn wekelijkse persbabbel, haalde Ivan Leko de loftrompet boven voor de draaischijf van Waasland-Beveren. “Hij is een topper met rendement”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Ik vind hem één van de beste spelers in onze competitie. Kijk naar zijn statistieken: hij heeft talent, kan infiltreren, scoort en geeft assists.”

Over een mogelijke overstap richting het Jan Breydelstadion kon Leko nog niets lossen. “Of ik hem bij Brugge wil? Dat is niet aan mij om dat te zeggen. Ik vind hem gewoon een goede speler. Maar het is natuurlijk nog anders om te spelen bij Club Brugge of Anderlecht dan bij Waasland-Beveren”, besloot onze coach.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws