Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko en Dury analyseren spectaculaire 3-2 op Jan Breydel: “Zij deden ons ongelofelijk veel pijn”

Ivan Leko en Francky Dury analyseren Club Brugge - Zulte Waregem (3-2)

Club Brugge mag Anthony Limbombe nog maar eens bedanken voor een late winning goal. Op Charleroi zorgde hij voor de 1-2, op KV Oostende voor de 2-3 en tegen Zulte Waregem voor de 3-2. Blauw-Zwart pakt daardoor 24 op 24 (!) in eigen huis!

Ivan Leko was na afloop dan ook een tevreden trainer. “Dit was een fantastische wedstrijd voor de neutrale supporter”, vertelt onze coach aan Sporza. “Ik vond vooral de laatste 10 minuten speciaal, met de steun van de fans en de druk van de ploeg.”

“Elke aanval was gevaarlijk. We hebben een grote winnaarsmentaliteit getoond. De honger om te winnen was enorm na de rust. Het is mooi dat je de match zo kunt winnen. Onze keeper? We hebben een paar goeie doelmannen, maar ze zijn nog jong en maken foutjes. Maar dat maakt onze ploeg alleen maar sterker. De andere spelers moeten er oplossingen voor zoeken. Het is een leerproces voor iedereen.”

Francky Dury zag zijn ploeg geen slechte wedstrijd afwerken, maar blijft nog maar eens achter met 0 punten. “We verdienden de zege niet, maar we zaten wel lang in de wedstrijd. In de eerste helft stonden we goed en maakten we goeie acties, maar onze tweede helft was niet goed. We wonnen te weinig duels en moesten achteruit. Wesley en Dennis deden ons ongelofelijk veel pijn met hun gestalte, explosiviteit en techniek. Club speelt als leider met een pak vertrouwen, bij ons zie je dat we maar 3 op 21 hebben”, besluit de trainer van Zulte Waregem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws