Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko blijft twijfel zaaien: welke doelman staat zondag onder de lat?

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

Zondagavond sluiten Club Brugge en Zulte Waregem de eerste speeldag van de terugronde in de Jupiler Pro League af. Iets meer dan 24 uur voor aanvang van de wedstrijd is het nog niet helemaal duidelijk welke doelman er bij blauw-zwart onder de lat zal staan.

Eerder deze week keepte Ludovic Butelle in de oefenwedstrijd tegen KSV Roeselare (0-0). Op zijn wekelijkse persbabbel vertelde Ivan Leko daarover dat de Fransman een goede indruk maakte. Onze trainer zette de deur open voor Butelle: “Ik sluit niet uit dat Ludo dit seizoen nog in actie komt”, klonk het.

Al is het maar de vraag of Leko de huidige eerste doelman, Guillaume Hubert, zomaar aan de kant zal schuiven. De jonge doelman kreeg de voorbije matchen de voorkeur op Ethan Horvath. Hoewel Hubert niet iedereen wist te overtuigen, maar de keeper die vorige zomer van Standard overkwam maakte ook geen kapitale fouten.

Een speciaal verhaal

Hubert nu alweer weer naar de bank, of zelfs naar de tribune verwijzen, zou dan ook opmerkelijk zijn. Volgens Het Laatste Nieuws zal Leko morgenavond gewoon weer voor Hubert opteren en zal Horvath op de bank zitten.

Hoe het de rest van het seizoen verder moet, is niet duidelijk. Horvath lijkt na zijn mindere prestaties bij Club en de Verenigde Staten niet meteen op speelminuten te moeten rekenen. En Butelle? Tja, dat blijft een speciaal verhaal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws