Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Keeperscrisis bij Club Brugge? Ex-doelman solliciteert al lachend naar terugkeer

Sven Dhoest (Club Brugge)

Club Brugge heeft met veertien tegendoelpunten momenteel de beste defensie van het land, maar in doel heeft Ivan Leko zijn onbetwistbare nummer 1 nog altijd niet gevonden. Zowel Ethan Horvath als Guillaume Hubert kregen kansen, maar beide sluitstukken gingen meermaals in de fout. 

Toen Hubert zondagavond uitpakte met een geweldige blunder bij een ongevaarlijke voorzet van Walsh, vlogen de ‘facepalms’ van plaatsvervangende schaamte in het rond op Jan Breydel. Ook ex-doelman Sven Dhoest kon zijn ogen niet geloven. “Daar kom je dus zot van… ongelofelijk…”, tweette onze gewezen goalie. Voor enkele Club-fans hét signaal om te polsen naar een terugkeer van onze oude bekende.

Dhoest maakte in de zomer van 2011 furore door als 17-jarige invaller een penalty te stoppen van Anderlecht-speler Sacha Kljestan. Heel wat blessures en een uitleenbeurt aan Moeskroen later besloot de toenmalige 21-jarige keeper om zijn profcarrière vaarwel te zeggen. Intussen maakt de ex-Bruggeling indruk in de tweede amateurliga bij Sint-Eloois-Winkel Sport.

Dhoest zag zijn goeie prestaties begin dit jaar beloond worden met een nieuw contract. Naar verluidt werd er een speciale clausule opgenomen in de overeenkomst. Als een ploeg uit een hogere reeks de doelman wil overnemen, mag hij vertrekken van Sint-Eloois-Winkel Sport. En het toeval wil dat Sven donderdag vrij is! 😀

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws