Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik heb nooit gedacht: zat ik nu maar bij Club Brugge”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ei zo na belandde hij afgelopen zomer in het Jan Breydelstadion, maar het was niet het juiste moment voor Francky Dury. De trainer van Zulte Waregem was bij Blauw-Zwart in beeld als opvolger van Michel Preud’homme, maar besliste om zijn werk aan de Gaverbeek verder te zetten.

En daar heeft Dury uiteindelijk geen spijt van, ook al gaat het momenteel niet zo heel erg goed met Zulte Waregem. “Nee”, zegt Dury zonder twijfelen in Het Laatste Nieuws. “En dat meen ik voor de volle honderd procent. Ik heb nooit gedacht: zat ik nu maar bij Club. Aan opportunisme doe ik niet mee.”

Club Brugge verlegde, nadat het Dury had gepolst, de focus naar andere trainers. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe kwamen uiteindelijk uit bij toenmalig STVV-trainer Ivan Leko en kozen voor de Kroaat. Het vervolg is intussen gekend: Club Brugge staat momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws