Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Iedereen praat over afgekeurde goals, maar Vormer zag ook Club benadeeld worden: “Altijd penalty”

Ruud Vormer interview

Er was al heel wat te doen om de afgekeurde goals van Harbaoui en in mindere mate rond de elleboogstoten van diezelfde Harbaoui, Kara en Spajic. Vormer zag echter nog een andere betwistbare fase.

“Als je hier snel scoort, krijgen zij het heel moeilijk. Maar jammer genoeg doen we dat niet in de eerste helft, waar wij toch ons spel konden ontwikkelen”, vertelt onze kapitein op de officiële webstek. “Druk zetten op de bal en goed gebruik maken van de ruimte die er was. Na de pauze hadden we het lastiger en konden zij hun spel spelen. Dan krijgen ze het gevoel dat ze iets kunnen pakken en komen we nog een paar keer goed weg.”

“Al hebben we helemaal op het einde (in de laatste minuut, nvdr) nog een kans met Dennis.” Onze invaller werd uit evenwicht gebracht door Appiah, maar bleef op de been en schoot voorlangs. “Als hij daar gaat liggen, is het altijd strafschop volgens mij. Nu, op het eind van de wedstrijd kan ik best wel tevreden zijn met een gelijkspel. De voorsprong blijft 9 punten en dat is heel belangrijk op dit moment”, besluit Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws