Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoefkens had beste trainer ooit bij Club Brugge: “Hij heeft gewoon alles”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Carl Hoefkens speelde tussen 2009 en 2013 bij Club Brugge, waar hij ook een tijd aanvoerder was. De gewezen verdediger doorzwom tijdens zijn carrière vele watertjes, maar de beste trainer uit zijn hele carrière liep hij tegen het lijf in het Jan Breydelstadion.

“Christoph Daum bij Club Brugge. Met een straatlengte voorsprong”, vertelt Hoefkens aan De Zondag. “Als die man de kleedkamer binnenkwam, zweeg iedereen. Die heeft gewoon alles. Zie zijn palmares: kampioen in vijf landen. Dat is geen toeval.”

Daum was slechts eventjes aan de slag bij Club Brugge, in het seizoen 2011-2012. Toch liet de Duitse oefenmeester een diepe indruk na op alles en iedereen bij blauw-zwart. Daum speelde vaak erg behoudend, maar leidde Club wel naar een tweede plaats in het klassement. Na het seizoen vertrok de Duitser.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws