Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Internet amuseert zich met tactisch briefje Vanhaezebrouck: “Boeckx trakteert”

De aanwijzingen van Vanhaezebrouck - de echte versie en de parodieën

Een opmerkelijk beeld tijdens Anderlecht – Club Brugge: Hein Vanhaezebrouck die tactische richtlijnen doorgaf met behulp van een briefje. De inhoud daarvan kwam al snel aan het licht, maar dat hield de creatievelingen onder ons niet tegen om humoristisch uit de hoek te komen.

“Da’s niets nieuws hé, in het voetbal”, legt Vanhaezebrouck uit bij Het Laatste Nieuws. “Dat bestaat al lang, dat is geen uitvinding. Als zij een wissel doen om Wesley in te brengen, dan moet je een paar spelers een andere man geven op stilstaande fases. Dat is het duidelijkst van al, gewoon op een blaadje schrijven. Als je moet beginnen roepen vergaat er al eens iets in het lawaai van het stadion. Dus dit is eigenlijk het gemakkelijkste.”

Vanhaezebrouck geeft uitleg


Het échte briefje


Enkele parodieën

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws