Haalt Club Brugge smaakmaker weg bij deze eersteklasser?

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Limbombe - Wesley - Horvath - Nakamba - De Bock (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge toonde zich in het tussenseizoen érg bedrijvig op de transfermarkt. Het was soms een komen en gaan van spelers, maar uiteindelijk verrichtten Vincent Mannaert en co goed werk. Wat de wintermercato zal brengen is nog niet duidelijk, maar mogelijk haalt blauw-zwart een speler op bij een reeksgenoot.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat verschillende clubs uit de G5 (Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, Standard en Genk, nvdr.) wel wat zien in Cristian Benavente en Amara Baby. De twee aanvallers doen het dit seizoen uitstekend bij Sporting Charleroi en speelden zich op die manier in de kijker.

Het is niet duidelijk of Club Brugge straks vol voor één van deze twee spelers zal gaan, maar de kans is groot dat beide namen ondertussen al op het lijstje van Mannaert zullen staan.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws