Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gewezen succescoach Club Brugge kritisch: “Leko moet nog veel leren”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko greep samen met Club Brugge dan wel naast een plaats in de poules van de Europa League, in de Jupiler Pro League kan de Kroaat een nagenoeg perfect rapport voorleggen. Toch zijn er nog steeds mensen die niet helemaal overtuigd zijn…

Zo wil Henk Houwaart, gewezen succestrainer van Club Brugge, het wel nog eens zien of Leko dit een heel seizoen – of langer – kan volhouden. De Nederlander ziet blauw-zwart nog vaak in actie, maar twijfelt nog aan de opvolger van Michel Preud’homme.

“In Europa kwam Club duidelijk tekort, maar in België doen ze het goed en het enthousiasme is er”, vertelt Houwaart in Krant van West-Vlaanderen. “Ik heb nog steeds een abonnement, ga tweewekelijks kijken en zie progressie, dus dat is positief. Maar Leko moet nog heel veel leren”, besluit de Nederlander ietwat mysterieus.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws