Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Genk-speler tipt Leko: “Het gaat hem gewoon om kansen krijgen”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko gaf eerder dit seizoen al eens aan dat zijn moeilijkste taak eruit bestaat om een wedstrijdselectie samen te stellen. In aanloop naar iedere wedstrijd moet onze trainer enkele jongens teleurstellen. Onder hen ook Jens Teunckens.

Onze beloftevolle doelman traint dagelijks mee met het eerste elftal, maar een kans bij de grote jongens bleef tot dusver uit. KRC Genk-doelman Nordin Jackers is van mening dat Teunckens al een kans bij het eerste elftal had moeten krijgen.

“Ze hadden jou toch kunnen zetten toen ze twee weken geleden van keeper wisselden. Het gaat hem gewoon om kansen krijgen”, zegt Jackers tegen Teunckens in Het Belang van Limburg. “Kijk maar naar Svilar bij Benfica. Als je een jonge gast krediet geeft, kan hij ook ontbolsteren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws