Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geeft Leko verloren zoon straks een kans? “Hij is de laatste weken goed bezig op training”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge staat voor een belangrijk tweeluik tegen Zulte Waregem. Zondag is er de competitiematch en donderdag wacht de confrontatie in de Croky Cup. In aanloop naar het duel van dit weekend blikt Ivan Leko op zijn wekelijkse persconferentie vooruit.

Afgelopen woensdag werkte Club Brugge een oefenwedstrijd achter gesloten deuren af tegen Roeselare. De match eindigde op een scoreloos gelijkspel, waar onze coach niet meteen enthousiast van werd. “Woensdag hadden we een oefenmatch, om enkele jongens wat matchritme te geven. De omstandigheden waren moeilijk, maar ik had in totaliteit meer verwacht van deze oefenwedstrijd. Er komt een drukke periode aan, we gaan iedereen nodig hebben”, klinkt het via ons officieel Twitter-kanaal.

Over Ludovic Butelle kon Leko wél tevreden zijn. Hij hield immers zijn netten schoon in de West-Vlaamse oefenpot. “Butelle is de laatste weken goed bezig op training, dus hebben we hem een kans gegeven in de oefenwedstrijd. Hij heeft zeker nog de kans om officiële wedstrijden te spelen voor Club Brugge, want we zien opnieuw de beste Butelle.” Al wil dat niet meteen zeggen dat we Ludo zondag al in doel moeten verwachten tegen Zulte, tenzij de plooien met het bestuur alsnog gladgestreken worden…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws