Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Furieuze Dury trekt aan de alarmbel na nederlaag tegen Club: “Ik vind het niet correct, er zijn grenzen”

Francky Dury (Zulte Waregem)

Club Brugge heeft, net zoals afgelopen weekend, met 3-2 gewonnen van Zulte Waregem. Francky Dury was na afloop niet te spreken over bepaalde zaken en stak zijn woede niet onder stoelen of banken.

“Ik sta hier met een slecht gevoel, want we zijn uitgeschakeld”, vertelt Dury voor de camera’s van PlaySports. Vooral over de manier waarop dat gebeurde was Dury niet tevreden. “We komen langszij op een moment dat Club eigenlijk met zijn tienen had moeten staan. Cools moet zijn tweede gele kaart krijgen bij die strafschopfase. En ook Nakamba had in de tweede helft van het veld gestuurd kunnen worden met een tweede gele kaart.”

“Ik vind het niet correct, daarvoor vliegt Sa Pinto op het veld als je mij begrijpt… En wij moeten altijd maar slikken. Er zijn grenzen. Iedereen heeft het gezien, behalve de leiding. Bovendien vraag ik niet dat én Cools én Nakamba rood krijgen, maar toch op z’n minst één van beide. Ik zit 12 jaar in het voetbal en ik heb het allemaal zien veranderen.”

“De manier waarop we hier weer verliezen is tekenend voor ons seizoen. En dat jongens als Coopman dan niet kunnen spelen, dat kan niet. Daarvan ben ik enorm kwaad. Maargoed ik ben ontgoocheld en begin te zagen, dus ik ga stoppen”, besluit een gefrustreerde Dury.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws