Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Filip Joos was getuige van “het rustigste Jan Breydel ooit” en komt met een verklaring daarvoor

Filip Joos (analist)

Club Brugge won afgelopen zondag met 3-0 van Waasland-Beveren, maar van een kolkend Jan Breydel was er niet meteen sprake. Filip Joos denkt te weten hoe dat komt.

Afgelopen weekend was er heel wat te doen over de niet-gefloten strafschop(pen) voor Waasland-Beveren. Nochtans is Joos van mening dat scheidsrechter Wim Smet niet te maken kreeg met het gebruikelijke dwingende publiek op Brugse bodem. “Ik vond het stadion in de eerste helft van het rustigste wat er ooit geweest is in Brugge”, oordeelt de analist in Extra Time. “Misschien omdat er niets gebeurde?”, vraagt Peter Vandenbempt zich luidop af.

“Nja, ik denk dat het ook uit respect voor Philippe Clement was. Dat zat er toch ook bij, vrienden onder elkaar… Vaak is het in Brugge blijkbaar moeilijk om zo’n betwistbare strafschopgevallen tegen Club te fluiten, maar zondag tegen Waasland-Beveren had je toch niet meteen het gevoel dat er een enorme druk op de ref was”, besluit Joos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws