Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra Time zal met opvallende gast napraten over Anderlecht – Club Brugge: “Bleiten aan de mauve tafel”

Frank Raes (analist)

Het was geen hoogstaande topper, maar er was na Anderlecht – Club Brugge wel heel wat voer voor discussie. Onder meer de (video)ref kwam meermaals ter sprake omwille van twee afgekeurde doelpunten van Hamdi Harbaoui en elleboogstoten van diezelfde Harbaoui, Uros Spajic en Ivan Obradovic. Kortom: meer dan genoeg stof voor een rijkgevulde aflevering van Extra Time.

Bovendien wist de voetbaltalkshow van Canvas een opvallende gast te strikken om na te praten over de clash tussen Anderlecht en Club. Hein Vanhaezebrouck zal namelijk voor het eerst als trainer van RSCA zijn opwachting maken. Voorts zijn ook moderator Frank Raes en analisten Filip Joos, Marc Degryse en Jan Mulder van de partij. Enkele Brugse fans reageren scherp op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws