Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ethan Horvath krijgt een serieuze opsteker

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Ethan Horvath moest de voorbije twee speeldagen vanop de bank toekijken hoe zijn concurrent Guillaume Hubert het er vanaf bracht tussen de Blauw-Zwarte palen. Maar er is tijdens deze interlandbreak ook een meevaller voor de 22-jarige Amerikaan.

De Verenigde Staten wisten zich niet te plaatsen voor het WK in Rusland en dus is er van trainer Bruce Arena geen sprake meer. Interim-bondscoach Dave Sarachan neemt de interland tegen Portugal voor zijn rekening en heeft daarbij goed nieuws voor Horvath.

Zo werd de Brugse goalie na een korte afwezigheid bij de nationale ploeg opnieuw opgeroepen. Sterker nog: volgens Het Laatste Nieuws zal Horvath mogen starten tegen Portugal. Op dinsdag 14 november zal onze doelwachter zich hoogstwaarschijnlijk dan ook mogen bewijzen tegen Cristiano Ronaldo & co. Het zou zijn tweede interland zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws