Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels beleefde speciale Halloweenavond: “Griezeliger dan dit wordt het niet”

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

Dinsdagavond geen Halloweenfeestje voor Bjorn Engels, wel een Champions League wedstrijd met Olympiakos tegen FC Barcelona. Onze gewezen centrale verdediger stond naar eigen zeggen ‘doodsangsten’ uit, maar leverde uiteindelijk wel een puike prestatie af.

Op Camp Nou zat Engels nog 90 minuten op de bank, maar in eigen huis mocht hij wel opdraven tegen de voetbalsterren van FC Barcelona. Goed verdedigend werk – aangevuld met een sterk keepende Silvio Proto – zorgden ervoor dat Olympiakos zijn netten schoon hield.

De Griekse topclub kon zelf eveneens niet scoren, maar het eerste punt in deze groepsfase van het kampioenenbal is wel een feit. “Griezeliger dan dit wordt het niet”, blikte Engels met een foto van Lionel Messi en Luis Suárez op Twitter al lachend terug op het scoreloze gelijkspel.

Reacties

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws