Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis viert verjaardag met zijn 3 beste maatjes bij Club Brugge

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

Emmanuel Dennis heeft zich zowel op als naast het veld in geen tijd aangepast aan het voetbal en het leven in Brugge. Op sociale media is de dribbelvaardige Nigeriaan te vergelijken met gewezen smaakmaker José Izquierdo: goedlachs en altijd te vinden voor een selfie.

Dennis vierde dinsdagavond zijn 20ste verjaardag in stijl. Dat deed hij met een etentje in het gezelschap van ploegmaats Marvelous Nakamba, Stefano Denswil en Lior Refaelov. Ook zijn makelaar (op de foto langs Rafa) tekende present.

Zijn boezemvriend Nakamba – waar Dennis het vaakst mee optrekt – had overigens nog mooie woorden voor de spits van Blauw-Zwart in petto. “Verjaardagen komen maar één keer in het jaar voor, net als speciale mensen zoals jij mijn broer. Ik wens je nog veel jaren vol geluk en succes”, klinkt het via Instagram. Naka voegt overigens 9 leuke foto’s van Dennis en zichzelf aan zijn boodschap toe (zie onderaan).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws