Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis over ploegmaat bij Club Brugge: “Ik noem hem Pablo Escobar”

Dennis juicht (Club Brugge - Gent)

Club Brugge versterkte zich afgelopen zomer met Emmanuel Dennis. Ondanks zijn jonge leeftijd bleek de transfer van de Nigeriaan een schot in de roos. Op het veld bewees Dennis reeds zijn waarde, terwijl de aanvaller ook goed opschiet met zijn nieuwe ploegmakkers.

Zelf pronkt Dennis op Twitter al graag eens met een nieuwe outfit of zelfs met een dure wagen, ook al heeft hij nog geen rijbewijs. Maar er is een andere speler van Club Brugge die nog net iets meer waarde hecht aan dure spullen.

“Dure spullen, da’s toch meer iets voor Nakamba”, zegt Dennis in Het Nieuwsblad. “Daarom noem ik hem Pablo, naar Pablo Escobar. Als ze jou zo noemen in Nigeria, wil dat zeggen dat je the boss bent”, voegt onze spits er nog aan toe.

Club Brugge haalde Nakamba afgelopen zomer weg bij het Nederlandse Vitesse. In een mum van tijd werd de Zimbabwaan een vaste waarde en eindelijk lijkt Club Brugge zijn langverwachte vervanger voor Timmy Simons beet te hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws