Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger trekt aan de alarmbel na diverse ellebogen bij RSCA: “Kwam bloed aan te pas bij Vormer”

Geert De Vlieger (analist)

Na de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge ging het enerzijds over de afgekeurde doelpunten van Harbaoui, anderzijds over de ellebogen die enkele spelers van Paars-Wit uitdeelden. Over dat laatste maakt Geert De Vlieger zich zorgen. 

Zo pakten Harbaoui, Kara en Spajic zondagnamiddag uit met een elleboog. “Ik vind Harbaoui en Spajic toch neigen naar iets wat heel bewust gebeurt richting de tegenstander”, oordeelt De Vlieger in de studio van PlaySports. “In het geval van Vormer kwam er zelfs bloed aan te pas.”

“En ook bij Harbaoui zie je dat hij de tegenstander (Poulain, nvdr) opzoekt en zijn elleboog heel breed staat, terwijl die er niet moet staan. Als we er té tolerant in blijven, dan gaat dit ook alleen maar erger worden. Dan gaat het er niet uit, en we willen dat toch wel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws