Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De fauw neemt het op voor ex-ploegmaat bij Club Brugge: “Ze zijn te kritisch voor hem”

Davy De fauw (Club Brugge - Anderlecht)

In de jeugd en tussen 2014 en 2016 voetbalde Davy De fauw bij Club Brugge, maar op dit moment is de rechtsachter opnieuw één van de belangrijke schakels bij Zulte Waregem. Toch is de 36-jarige verdediger zijn ploegmaats bij Blauw-Zwart nog niet vergeten. 

“Ik heb nog geregeld contact met enkele jongens van Club”, vertelt De fauw in Sports Late Night. Zo liep hij Vanaken onlangs nog tegen het lijf in Antwerpen, de man die zondagavond bij elk doelpunt tegen Waasland-Beveren betrokken was. “Hans is gewoon een fantastische voetballer. Ik vind af en toe dat ze te kritisch zijn voor hem als het slecht gaat met Club. Dan komt het altijd door hem dat de ploeg niet draait.”

Studiogast Marc Degryse vindt dat niet meer dan logisch, maar De fauw bekijkt de zaken vanuit een ander standpunt. “Als Hans minder draait, dan kunnen andere jongens het toch ook eens overnemen? Hij zit toch bij een topclub en de andere spelers hebben genoeg kwaliteiten. Maar Hans kan Brugge inderdaad wel laten voetballen. Hij gaat nog een mooie toekomst tegemoet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws