Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

Stefano Denswil (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge staat voor een belangrijk tweeluik tegen Zulte Waregem. Zondagavond is er de competitiematch op Brugse bodem, donderdag volgt de moeilijke bekerverplaatsing naar het Regenboogstadion. Vandaag rekent Ivan Leko op onderstaande namen om het verschil te maken.

Leko beschikt tegen Essevee over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Ahmed Touba ligt nog een tijdje in de lappenmand. Net zoals tegen Anderlecht en Waasland-Beveren kiest onze coach opnieuw voor het spitsenduo Jelle Vossen – Abdoulay Diaby. Leko stuurt met andere woorden de verwachte 11 namen tussen de lijnen.

Opstelling Club Brugge

Hubert – Mechele, Poulain, Denswil – Cools, Vormer, Vanaken, Nakamba, Limbombe – Vossen en Diaby

Bankzitters: Horvath, Refaelov, Decarli, De Bock, Dennis, Wesley en Clasie

Op de tribune: Vanlerberghe en Simons

Opstelling Zulte Waregem

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws