Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Waasland-Beveren

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

Club Brugge speelt in zijn komende vijf wedstrijden maar liefst vier keer in eigen huis. Om te beginnen wordt het een blij weerzien met onze gewezen assistent-coach Philippe Clement, die met Waasland-Beveren tot dusver dé revelatie van het seizoen is. De Leeuwen zijn met 31 goals momenteel de best scorende ploeg uit de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart vond tot dusver 30 keer de weg naar doel.

Ivan Leko kan tegen Waasland-Beveren niet rekenen op Touba. “Hij werd vorige week geopereerd en zal weken, misschien wel maanden, out zijn”, vertelde onze coach daar vrijdagnamiddag over op zijn persconferentie. Voor het overige hebben we een volledig fitte spelerskern.

Leko behoudt zoals aangekondigd net zoals in de uitmatch tegen Anderlecht het vertrouwen in zijn spitsenduo Vossen – Diaby. In doel krijgt Hubert een nieuwe kans. Clement moet het doen zonder Ignacio Camacho.

Opstelling Club Brugge

Hubert – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Vossen

Bankzitters: Horvath, De Bock, Decarli, Clasie, Refaelov, Wesley en Dennis

Opstelling Waasland-Beveren

Roef – Jans, Moren, Buatu, Demir – Seck, Angban, Morioka – Boljevic, Thelin en Ampomah

Bankzitters: Goblet, Marquet, Mmae, Caufriez, Cools, Myny, Schryvers en Dierckx

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws