Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dat Denswil dáárom niet naar Brighton mocht? Goede beslissing van Club Brugge, hé”

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Benoit Poulain is terug van weggeweest en staat opnieuw in de ploeg bij Club Brugge. De Fransman sukkelde geruime tijd met blessures, en dat had onder meer te maken met het feit dat hij te snel alweer in actie wilde komen.

“Mentaal vond ik het niet eens zwaar om zo lang out te zijn”, vertelt Poulain in Het Laatste Nieuws. “Omdat het ook aan mezelf lag. Ik was licht geblesseerd, maar ik wilde absoluut klaar raken om die Europese matchen te spelen, waardoor ik langer uitviel.”

Omdat Club Brugge aan het begin van het seizoen amper verdedigers voorhanden had en good old Timmy Simons zelfs even moest depanneren, kreeg Stefano Denswil zijn transfer naar de Premier League niét.

“Dat daardoor Denswil zijn transfer naar Brighton misliep? Als dat écht de enige reden was, dan was het een goede beslissing van Club, hé. Want je kunt nooit goede verdedigers genoeg hebben”, knipoogt Poulain in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws