Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom wordt Harbaoui niét gestraft voor zijn elleboog in het gezicht van Poulain

Joeri Van de Velde (scheidsrechter)

Tijdens Anderlecht – Club Brugge waren er drie fases waarbij er met ellebogen gewapperd werd. Spajic, Kara en Harbaoui namen er elk één voor hun rekening, maar geen van hen wordt vervolgd door de Reviewcommissie. Vooral in het geval van de Tunesische spits is dat opvallend. 

Sporza weet dat de Reviewcommissie wel degelijk de beelden opvroeg van het duel tussen Harbaoui en Poulain, maar desondanks gaat de spits van Anderlecht vrijuit. De reden daarvoor is dat niet elk commissielid een disciplinaire vervolging nodig vond. Daardoor was er geen unanimiteit en volgt er dus ook geen straf.

Hein Vanhaezebrouck – die op maandag in Extra Time nog een opvallend pleidooi hield over de bewuste fase – kan zo opgelucht ademhalen. Zijn andere aanvaller, Łukasz Teodorczyk, is vanwege natrappen tegen Racing Genk immers al twee matchen niet beschikbaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws