Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom werd Clement niet de opvolger van Preud’homme

Philippe Clement op persconferentie

Komend weekend komt Philippe Clement met Waasland-Beveren op bezoek in het Jan Breydelstadion. Voor hetzelfde geld was onze gewezen assistent hoofdtrainer geworden bij Club Brugge. Maar het Brugse bestuur koos uiteindelijk voor Ivan Leko.

“We hadden intern besloten om iemand aan te stellen die al ervaring had als hoofdcoach. Zonder ervaring als hoofdcoach kan je moeilijker inschatten wat een job als T1 van Club Brugge inhoudt”, zegt CEO Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad.

Clement koos – toen hij voelde dat Club andere pistes bewandelde – voor het project van Waasland-Beveren. “Toen hij eind vorig seizoen gepolst werd door andere clubs, vroeg hij duidelijkheid. We hebben die dan ook snel gegeven”, benadrukt Mannaert.

“Phil bewijst bij Waasland-Beveren dat hij het niet alleen in zich heeft, maar het ook kan overbrengen. Geen verrassing, gezien de combinatie van IQ en EQ die hij in zich heeft. We hebben trouwens nog geregeld contact. Het weerzien zal hartelijk zijn, maar Phil kennende zal hij er ook alles aan doen om hier zondag iets te pakken”, besluit onze algemeen manager.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws