Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spelers weten het zeker: “Dit is de grootste kwaliteit van Leko”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko staat sinds het begin van dit seizoen aan het roer bij Club Brugge en de Kroaat liet tot dusver een positieve indruk na. De spelers van blauw-zwart zijn alvast zeer te spreken over de opvolger van Michel Preud’homme. Dion Cools vindt Leko bijvoorbeeld een perfecte motivator.

“Zijn grootste kwaliteit? De manier waarop hij ons voorbereidt op een wedstrijd. Iedereen weet perfect wat hij moet doen”, zegt Cools in Het Laatste Nieuws. “Ook fysiek stoomt hij ons klaar. We hebben de voorbije jaren nooit zo hard getraind als nu en dat zal de komende maanden zijn vruchten afwerpen. Wanneer andere ploegen in deze fase van de competitie vermoeid zullen geraken, zal onze fysieke kracht renderen.”

Cools is ook blij dat onze trainer iedere speler het nodige vertrouwen schenkt. “Leko geeft veel vertrouwen. Hoewel de concurrentie moordend is, is een mindere match geen drama. Tegen Antwerp speelde ik echt slecht. ‘Gelukkig is er woensdag een nieuwe match’, zei hij me voor de trip naar Genk. Dat geeft vertrouwen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws