Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-shop komt met opvallende nieuwigheid: “Vormer en Vanaken dragen het met veel enthousiasme”

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Doet de naam Abdou Cissokho een belletje rinkelen? Sommigen zullen hem kennen als gewezen doelman, anderen als jeugdtrainer van Club Brugge. Maar daarbovenop is de 23-jarige creatieveling ook bezig met mode, die je vanaf nu in de officiële Club-shop kan aanschouwen.

Cissokho is vastberaden om het te maken als kledingontwerper. Belgian Cat en Club-supporter Julie Vanloo, Laurent Depoitre, Imke Courtois en enkele Club-spelers zijn alvast fan van zijn creaties.

“Wie een sjaal of shirt gaat shoppen op Jan Breydel vindt er in de fanshop nu ook een rek sweaters en T-shirts die het Club-logo niet dragen. Ontwerper Abdou Cissokho heeft een alliantie aangegaan met Blauw-Zwart”, weet de Krant van West-Vlaanderen.

Spelers geven mij tips

Het begon allemaal als een uit de hand gelopen grap. “Voor de een of andere gelegenheid moest ik een geschenk voorzien voor Bjorn Engels, maar vond ik niets origineels. Via een kennis kreeg ik het idee om een sweater te laten bedrukken met zijn naam en nieuw rugnummer erop. Bjorn was aangenaam verrast en plaatste een foto op Instagram en zo is de bal aan het rollen gegaan.”

“Dit was de kleedkamer van Club ook niet ontgaan en stilaan kwam de vraag naar meer. Ruud Vormer en Hans Vanaken zijn maar een paar namen die nu mijn ontwerpen enthousiast dragen. Het is ook door hen dat mijn inspiratie komt. Het zijn de spelers die mij tips en hints geven om tot het eindresultaat te komen”, besluit Cissokho.

Abdou Cissokho als jeugdtrainer bij Club Brugge

My team is better than yours ! ⚽💪 @clubbrugge #clubbrugge #teamu9

Een bericht gedeeld door Abdou Cissokho (@abdou_cissokho) op

Hans Vanaken en vriendin Lauren met een creatie van B2C

@b2c_official @abdou_cissokho Thanks for the nice sweaters!🔝👊🏼

Een bericht gedeeld door Hans Vanaken (@hansvanaken20) op

Ook Bjorn Engels is fan

Good friends are like stars, you don’t always see them, but you know they’re always there ! ⭐️⭐️⭐️🙏🏾

Een bericht gedeeld door Abdou Cissokho (@abdou_cissokho) op

De Ruud Ruud Ruud sweater is eveneens een creatie van B2C

Ruud Ruud Ruud trui

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws