Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-icoon droomt van terugkeer naar Jan Breydel: “Ik kende er zeer mooie jaren”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Vital Borkelmans was jarenlang de rechterhand van Marc Wilmots, maar mocht niet mee naar de nationale ploeg van Ivoorkust. “Vooral de manier waarop ontgoochelde mij enorm. Ik had er geen woorden voor. Zo kapot was ik er van. Omdat hij – niet ik – op een gegeven moment heeft gezegd: Waar ik ga, neem ik Vital mee. Ik dacht dat wij iets opgebouwd hadden”, vertelde onze gewezen linkspoot daarover aan Het Nieuwsblad. En dus speurt Borkelmans na zijn vertrek bij de KBVB nog altijd verder naar een nieuwe uitdaging.

De man die tussen 1989 en 2000 maar liefst 348 matchen speelde voor Club Brugge steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag ooit zou terugkeren naar Jan Breydel.

“Het is nog niet gedaan, en je weet nooit wat er nog komt. Ik zit elke week bij Club Brugge en ik kende er 12 zeer mooie jaren. Ik hoop zo snel mogelijk weer in het voetbal actief te zijn”, aldus Borkelmans bij TVL Sportcafé. Blauw-Zwart polste Brommerke tot dusver nog niet na zijn carrière als speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws