Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zijn partijdige voetbalcommentator grondig beu: “Haal hem nu eens eindelijk van dat scherm”

Club-fans fuck you

De kans is groot dat ook Anderlecht geen enkel punt weet te sprokkelen in deze Champions League campagne, tenzij Paars-Wit in zijn uitmatch tegen Celtic nog kan verrassen. Woensdagavond keken sommige Club-fans mee hoe Hein Vanhaezebrouck & co met 1-2 onderuit gingen tegen Bayern München, maar daar kregen ze al snel spijt van.

De grootste ergernis daarbij was voor velen Gilles De Bilde. De co-commentator van Q2 liet volgens de Brugse aanhang toch net iets té fel merken dat hij een grote supporter is van Anderlecht. Op Twitter regende het dan ook kritiek aan het adres van de gewezen spits van RSCA. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws