Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zijn het grondig beu dat Brugge ópnieuw geviseerd wordt: “Zieligaards”

Club-fans fuck you

Na de match tussen Club Brugge en Antwerp kwam het tot rellen op de Gistelse Steenweg. Eindbalans: 1 agent gewond, 120 supporters opgepakt (waaronder heel wat onschuldige Brugse fans). Na de wedstrijd tussen Ivoorkust en Marokko kwam het eveneens tot rellen, weliswaar in Brussel. Eindbalans: 22 agenten gewond, tot dusver niemand opgepakt. 

De Blauw-Zwarte aanhang fronst dan ook de wenkbrauwen wanneer ze de vergelijking maken tussen beide incidenten. “Twee maten, twee gewichten”, klinkt het.

En dat uitgerekend België – Japan bestempeld wordt als een risicomatch, stuit eveneens op onbegrip bij de Club-fans. De oefeninterland wordt namelijk afgewerkt in het Jan Breydelstadion. Onderstaand de scherpe reacties.
Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws