Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien 2 sterke, maar ook 2 zwakke schakels in knotsgekke match tegen Zulte

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge heeft nog maar eens de drie punten thuisgehouden. In een spectaculaire wedstrijd won de competitieleider met 3-2 van de ploeg van Francky Dury. Blauw-Zwart pakt zo 24 op 24 in eigen huis.

Club Brugge schoot het best uit de startblokken, maar grote kansen leverde dat niet op. Zulte Waregem herstelde al snel het evenwicht en Blauw-Zwart kwam zelfs met de schrik vrij toen een kopbaldoelpunt van Iseka werd afgekeurd. Op het halfuur was het dan tóch raak: diezelfde Iseka werd diep gestuurd door Hamalainen en schoot het leer in de verste hoek. 

Diaby kreeg nog enkele goeie kansen voor het rustsignaal, maar de manschappen van Leko moesten met een 0-1 achterstand de kleedkamers opzoeken. Een snediger Club na de pauze, waardoor Mechele al snel de 1-1 tegen de touwen kopte. Blauw-Zwart ging daarna nadrukkelijk op zoek naar de voorsprong, maar de goal viel onverwacht aan de overkant. Hubert verkeek zich volledig op een voorzet en zo kon De Pauw van dichtbij voor de 1-2 zorgen.

Sturm und Drang

In het slotkwartier veel ‘Sturm und Drang’ van Club, maar Vormer kende pech en trof de paal. Met de rug tegen de muur én tegen de klok was het invaller Wesley die de bordjes opnieuw gelijk hing. Met een knappe uithaal liet hij Bossut kansloos achter. Enkele minuten voor tijd was het – wie anders dan – Limbombe die Club alsnog de drie punten bezorgde met een enorme schicht. Jan Breydel kraaide van plezier.

De Brugse fans zagen een geweldig spannende partij, maar geregeld was er ook de nodige ergernis. Zo was de passing van Poulain bij wijlen erbarmelijk en was er de kapitale blunder van Hubert. Mechele en Limbombe kregen dan weer heel wat lof toegeworpen. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws