Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans sluiten bekritiseerde speler opnieuw in de armen: “Veel gezaagd, maar hij groeit elke match”

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

In het begin van het seizoen deelde hij mee in de defensieve malaise, maar de laatste weken speelt Brandon Mechele op een erg hoog niveau. Peter Vandenbempt vond hem tegen Waasland-Beveren zelfs beter dan Stefano Denswil en Benoît Poulain

Ivan Leko nam huurling Mechele mee vanuit Stayen en gaf hem meteen vertrouwen bij Club Brugge. Ook toen het minder ging en de 24-jarige centrale verdediger meermaals bekritiseerd werd door zijn gebrek aan uitvoetballend vermogen, hield onze coach voet bij stuk.

En eerlijk is eerlijk, ook heel wat Brugse fans lieten enkele maanden geleden nog hun onvrede blijken over de aanhoudende basisplaats van Mechele. Maar naarmate de tijd vorderde heeft onze Robocop bewezen dat hij een uitstekende verdediger is voor Blauw-Zwart. Op Twitter strooit de Blauw-Zwarte aanhang dan ook met lof naar ons jeugdproduct.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws