Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans schreeuwen speler naar de uitgang: “Zet hem in januari aub bij het groot huisvuil”

Passionele Club-fans

Fans van Club Brugge staan er niet om bekend om één van hun eigen spelers af te kraken, maar stilaan zijn er meer en meer supporters die het helemaal gehad hebben met Ethan Horvath. Onze 22-jarige Amerikaan werd onlangs nog aan de kant geschoven door Ivan Leko en ook bij de nationale ploeg liep het dinsdagavond allesbehalve zoals gewenst. 

Horvath wilde zijn hoofd vrijmaken tijdens een oefeninterland met de Verenigde Staten tegen Portugal, maar bleef met een serieuze kater achter. Zijn fatale blunder ging immers de wereld rond. Voor een resem Club-fans hét signaal om het jonge sluitstuk naar de uitgang te roepen. Zij willen dat het bestuur tijdens de wintermercato ingrijpt en een nieuwe ervaren keeper aantrekt.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws