Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans reageren scherp op illegale geldstroom richting Anderlecht: “De broer van Deschacht?”

Club-fans fuck you

De Paradise Papers – onthullingen over buitenlandse constructies om belastingen te ontduiken – leiden nu ook naar Anderlecht en de KBVB. Beide instanties worden namelijk gesponsord door gokkantoor Betway, maar de centen die ze daarvoor ontvangen zouden niet helemaal zuiver zijn. “Een consultant van het bedrijf op Malta is recent ook in opspraak gekomen omdat er banden zijn met de Italiaanse maffia”, weet Lars Bové, journalist van De Tijd.

Bij Anderlecht zitten ze verveeld met de zaak, maar woordvoerder David Steegen verdedigt Paars-Wit met de volgende woorden. “De Kansspelcommissie is de autoriteit in België op dit vlak. Als zij een licentie geven aan die site, dan moeten wij toch niet op eigen houtje een onderzoek voeren naar dat bedrijf? Dat is de taak van de overheid.” Enkele Brugse fans fronsen de wenkbrauwen op Twitter. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws