Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans komen met lumineus idee nu Anderlecht te koop staat

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

Hét voetbalnieuws van de dag is dat Anderlecht te koop staat voor een bedrag van om en bij de 100 miljoen euro. De twee potentiële kopers op dit moment zijn de Oezbeeks-Russische zakenman Alisjer Oesmanov en het duo Wouter Vandenhaute – Paul Gheysens. 

Het bestuur van Anderlecht weigert voorlopig commentaar te geven op het uitgelekte nieuws, maar op sociale media was er aan commentaar uiteraard geen gebrek. Ook heel wat Club-fans reageren – weliswaar met de nodige humor – op de verkoop van de aartsrivaal. Zo stellen enkele Brugse supporters voor om RSCA te kopen en de ploeg vervolgens op te doeken.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws