Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans komen met glasheldere boodschap voor Ivan Leko en het Brugse bestuur

Passionele Club-fans

Club Brugge heeft nog maar eens een driepunter gepakt in eigen huis, maar zit desondanks meer dan ooit met een keepersprobleem. Ethan Horvath kon dit seizoen nog niet overtuigen en ook zijn vervanger Guillaume Hubert kan dat allerminst.

Leko dropte Hubert tegen Sint-Truiden in de basis, maar vier matchen later lijkt ook zijn situatie als eerste doelman quasi onhoudbaar. In de thuismatch tegen Zulte Waregem ging de ex-doelman van Standard namelijk pijnlijk in de fout, hetgeen de 1-2 van De Pauw inleidde. “Sinterklaas staat in het doel van Club”, verwoordde radiocommentator Tom Boudeweel het bij Sporza.

De Brugse aanhang – waarvan een groot deel de transfer van Hubert sowieso nooit begrepen heeft – ergerde zich rot en scandeerde massaal de naam van Butelle. De ervaren Fransman zat op de tribunes, maar verstopte zich achter zijn jas en dacht er ongetwijfeld het zijne van. Nu zowel Horvath als Hubert met een vertrouwenscrisis kampen, zal Leko een moeilijke knoop moeten doorhakken voor de bekerwedstrijd van donderdag op bezoek bij Zulte.

In de wandelgangen klinkt het dat Teunckens nog niet helemaal klaar is voor het grote werk, terwijl Butelle – omwille van problemen met het bestuur – dit seizoen nog geen enkele keer in de wedstrijdselectie opdook. Op sociale media is het voor de Club-fans alleszins duidelijk: Butelle verdient opnieuw zijn kans tussen de Blauw-Zwarte palen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws